501314 501314

Academy Evo NAV ONE-SIZE

Funksjonell og moderne ryggsekk

Varenr:133032
299,-Kampanjepris
465,-Ordinær pris
-+
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Macron Academy Evo-ryggsekken er en allsidig og pålitelig følgesvenn for skole, trening eller hverdagsbruk. Den passer perfekt for studenter, idrettsutøver og alle som er på farten og trenger en pålitelig og praktisk måte å bære med seg det de trenger.

Academy Evo-ryggsekken har et romslig hovedrom med god plass til bøker, mapper, klær eller andre nødvendigheter. Den har også en separat polstret lomme som gir en trygg og beskyttet plass til en bærbar datamaskin eller nettbrett. På innsiden finner du også mindre lommer og organisatoriske rom for å holde småting som nøkler, penner eller mobiltelefoner organisert og lett tilgjengelig.

Sekken har også eksterne lommer for oppbevaring av drikkeflasker, snacks eller andre småting du ønsker rask tilgang til.

Ryggsekken er laget av holdbart materiale som tåler daglig bruk og slitesterke glidelåser som sikrer pålitelig lukking. Den har også polstrede og justerbare skulderstropper som gir god komfort og tilpasningsdyktighet til ulike kroppsstørrelser. En polstret ryggpanel gir også ekstra støtte og komfort under bæringen.

21,6 liter
Størrelse:
L:22
B:28
H:42 cm
Skallbunn H: 8 cm

Teknisk info

Produktinformasjon

Størrelse Annet ONE-SIZE


Andre kjøpte også
Velg
209,-
Velg
315,-
Velg
29%
299,-
419,-
Velg
37%
199,-
315,-
Velg
285,-
Kundeanmeldelser